VÅR HISTORIE

Bulldog Workwear ble etablert i 2002 og har siden den gang vert lokalisert i Ølen i Vindafjord kommune, ca. 4 mil fra Haugesund. Vi var opprinnelig et innkjøps-selskap for de firma som etablerte selskapet, men i dag er vi en uavhengig produsent av arbeidstøy og personlig verneutstyr.

I september 2019 overtok Lars Eidesvik selskapet og vi endret navn til Bulldog Protective Workwear. Selskapet er et kjedeuavhengig og frittstående selskap som hovedsaklig selger produktene i Norge, Danmark, Island og på Færøyene.

Vi produserer våre egne merkevarer på ulike fabrikker i Asia, men gjør selv design, produktkontroll, sertifisering etc. Vi legger stor vekt på oppfølging av leverandører, spesielt i forhold til kvaliteten på produktene ,men også fordi vi har stort fokus på arbeidsforhold og etiske standarder. Vi har vert aktiv medlem i Initiativ for Etisk Handel og vi produserer mye av varene på SA-8000 sertifiserte fabrikker, slik at vi er sikre på at arbeidsmiljø, sikkerhet, sosialt rettferdige betingelser etc. er ivaretatt.

Siden 2015 har vi vært importør av Panther vernesko fra Italia. Vi fører også regntøy fra Grundens (Sverige) og profilklær fra flere kjente merkeleverandører.

Bulldog Protective Workwear er en liten men fleksibel leverandør. Vi skal levere produkt i solid industrikvalitet, men til fornuftige priser. 

Våre forhandlere vil kunne gi deg gode tilbud og følge opp med lagerhold og service lokalt.

Velkommen som kunde!

 

Bulldog Protective Workwear AS

Mulagata 56

5580 ØLEN

Tlf: +47 52 76 76 60 / +47 90044382
Org. nr: 934 758 986

 

© {2018} Bulldog Workwear. All Rights Reserved.